Handige tips als jij met je bedrijf gaat verhuizen

Geplaatst op

Ben jij van plan om op korte termijn met je bedrijf naar een andere locatie te gaan verhuizen? Dan kan het raadzaam zijn om te denken aan bedrijfsverhuizing en andere belangrijke punten. Om je hier meer informatie over te geven, zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal tips die jij kunt toepassen om het verhuizen een stuk efficiënter te laten verlopen. Zo weet je zeker dat je niet onnodig voor situaties komt te staan die je eenvoudig had kunnen voorkomen.

Stickers plakken wat je mee wilt nemen

Als je besluit om zelf te gaan verhuizen of om te kiezen voor bedrijfsverhuizing is het aan te raden om van tevoren stickers te gaan plakken op producten die je graag wilt meenemen. Hierdoor kun je sneller en efficiënter te werk gaan en weet je zeker dat je alle producten zult meenemen die je daadwerkelijk wilt meenemen. Je kunt via deze methode namelijk vooraf de tijd nemen om een selectie te maken wat nu daadwerkelijk mee moet. Het is hierbij aan te raden om grote ronde stickers te kiezen met een opvallende kleur zodat niet over de stickers heen gekeken wordt.

Inschakelen van een specialist

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk mogelijk dat je zelf aan de slag gaat met verhuizen. Echter, is het aan te raden om te gaan kijken naar de mogelijkheden van bedrijfsverhuizing. Door voor bedrijfsverhuizing te kiezen, kun jij er namelijk voor zorgen dat specialisten al het werk voor jou doen waardoor jij je kan concentreren op de belangrijke zaken van de verhuizing. Daarnaast is verhuizen erg zwaar en is het prettig om bedrijfsverhuizing uit handen te geven.

Spullen over? Verkoop ze aan een opkoper

Als je kiest voor bedrijfsverhuizing en vooraf tijdens het plakken van de stickers er al achter komt dat je bepaalde producten over zal hebben die je niet gaat meenemen is het aan te raden om een opkoper te contacteren. De opkoper zal in dit geval vroegtijdig langs komen en de spullen die je over hebt overkopen voor een bedrag. Dit scheelt je tijd om de spullen weg te brengen en je krijgt er ook nog eens geld voor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees alles over topdesign voor je interieur. We houden je op de hoogte van de trends en classics!

Contactgegevens

Via info @ henkhallo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden