Waarom een industrieel interieur?

Geplaatst op

Fan van een industrieel interieur Dit is niet zonder reden omdat het een zeer minimalistisch interieur is dat ook nog eens een keer heel erg strak eruit ziet en ook een beetje robuust waardoor het een stoere uitstraling krijgt. Je kunt ook allerlei grappige dingen doen in een dergelijk interieur bijvoorbeeld oude objecten uit fabrieken die gesloten zijn opnemen in je interieur design. Dat geeft direct een superleuke uitstraling aan je woning.

Goede basis voor een interieur 

Bij het industriële interieur maar ook allerlei andere interieurstijlen is het belangrijk om een goede basis te hebben. Dat begint dus bij het kiezen van een uitstekende vloer. Een gietvloer is een prachtige toevoeging aan een interieur.  De redenen hiervoor zijn talrijk, zo is de vloer bijzonder sterk omdat deze gemaakt is van kunststof die ontwikkeld is in de industriële context, het type vloer kan gemakkelijk op kleur gebracht worden omdat kleurstof heel eenvoudig in alle ral-kleuren te maken is.

Industriële meubels en decoraties 

Wanneer je op zoek bent naar industriële meubels en decoraties hoef je niet lang te zoeken, wanneer je een willekeurige meubelboulevard binnenloopt zul je allerlei meubels kunnen vinden die in deze stijl ondergedompeld zijn.het is geweldig leuk om hun industrieel interieur in te richten met allerlei objecten die je eventueel ook kunt vinden op brocante, denk bijvoorbeeld aan scheepslampen of allerlei andere zaken die normaal gesproken in een industriële sector te vinden zijn.  zo is het bijvoorbeeld mogelijk om allerlei spullen uit oude fabrieken uit het voormalig Oost-Duitsland te vinden via verschillende kanalen om zo een stukje geschiedenis in huis te kunnen halen dat ook nog eens een keer qua interieurdesign prima verantwoord is.

Site nemen we graag allerlei leuke onderwerpen met je door waar je van kan leren en inspiratie aan kunt ontlenen .de verschillende teksten op onze site kun je gewoon gratis lezen en we raden je dan ook zeker aan om onze site in de gaten te houden en eens flink door te spitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees alles over topdesign voor je interieur. We houden je op de hoogte van de trends en classics!

Contactgegevens

Via info @ henkhallo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden