Wat zijn de voordelen van keramische tuintegels?

Geplaatst op

Als het om tegels in de tuin gaat, heb je een heleboel keuze. Het kan zelfs zoveel keuze zijn dat het een beetje onoverzichtelijk wordt. Daarom is het geen slecht idee om je een beetje in te lezen over bepaalde veelvoorkomende tegels. Een van die tegels zijn de zogenaamde keramische tuintegels van gsb. Deze worden onder andere veel gebruikt voor terrassen, maar je kunt ze ook op hele andere manieren in je tuin gebruiken. Maar wat maakt keramische tuintegels nou zo geschikt voor je tuin?

Kleurvaste tegels

Als eerste valt er zeker wat te zeggen over het feit dat keramische tuintegels van gsb kleurvast zijn. Dit houdt in dat ze niet tot bijna niet verkleuren. Je hebt dit vast wel eens gezien als er een meubel een hele tijd op dezelfde plek heeft gestaan. Als je dat meubel dan verplaatst, zul je vaak zien dat de vloer daaronder een andere kleur heeft gekregen dan de omringende vloer. Dit heeft te maken met de zon en andere invloeden die daar dan minder of meer invloed hebben gehad. Met keramische tuintegels van gsb hoef je je daar dus in ieder geval geen zorgen over te maken.

Kan tegen een stootje

Daarnaast staan keramische tuintegels van gsb erom bekend dat ze ook wel tegen een stootje kunnen. Ze zijn erg slijtvast wat betekent dat je er gerust een keertje iets op kunt laten vallen zonder dat er dan meteen krassen te zien zijn. Dit is dus ideaal voor mensen die wel graag een mooi terras willen, maar die ook wel verwachten dat er misschien iets beschadigd kan raken. Keramische tuintegels van gsb zijn dan zeker geen slechte optie.

Erg licht

Daarnaast zijn keramische tuintegels van gsb ook nog eens erg licht. Dit zorgt ervoor dat het leggen van de tegels een stuk makkelijker is dan je misschien had gevreesd. Je rug wordt op die manier een stuk minder belast dan anders het geval had kunnen zijn. Natuurlijk kun je hier ook gewoon professionals voor inhuren, maar het zelf leggen van keramische tuintegels van gsb is dus ook zeker een optie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees alles over topdesign voor je interieur. We houden je op de hoogte van de trends en classics!

Contactgegevens

Via info @ henkhallo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden